Nasz Szef Kuchni w menu inspiruje się tym co zdrowe i lokalne, w zgodzie z ideą slow food. Dzięki temu jedzenie staje się wyjątkowym doświadczeniem. W kuchni wykorzystuje najnowsze techniki, które pozwalają wydobyć to co najlepsze z pienińskich smaków. Restauracja Kwiat Paproci serwuje śniadania, posiłki bufetowe oraz à la carte.

Hotelowa Restauracja Kwiat Paproci wraz ze swoim Szefem Kuchni Krzysztofem Urbańczykiem została uhonorowana wpisem do Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2020 – przewodnika, który tworzy kulinarną mapę najlepszych restauracji.

  1. Voucher musi być wykorzystany jednorazowo, w ciągu roku od daty wydania.
  2. Voucher nie podlega wymianie na gotówkę.
  3. W celu wykorzystania vouchera wymagana jest rezerwacja pobytu telefoniczna +48 18 540 59 69 lub emailowa rezerwacja@szczawnica-park.pl
  4. Voucher nie może być zrealizowany na usługi pozahotelowe ani do pokrycia opłaty uzdrowiskowej.